AiFi - ett flexibelt högtalarsystem med oslagbart ljud

För en tid sedan kontaktades jag av en person Victor Isaksen, som jag träffat i samband med att jag deltog i ett evenemang, Varglyan, i Karlstad. Det gick ut på att ett antal entreprenörer presenterade sina affärsidéer och en panel fick bedöma dessa ur ett investeringsperspektiv. Jag satt i panelen och blev faktiskt intresserad av en idé som handlade om att hitta en miljöriktig metod att odla jätteräkor. Jag älskar jätteräkor, men tvekar att äta dem av miljöskäl. Nu föll hela projektet för vår del på att idén inte var ihopkopplad med ett tillräckligt bra team ur ett managmentperspektiv. Nåja, denne Victor presenterade nu ett projekt som har hunnit långt längre än idéstadiet. En färdig produkt, ett högtalarsystem med ett ofattbart bra ljud. Högtalarna går att stapla på varandra, ju fler man har desto bättre ljud. Helt utan störningar. Högtalarna finns till försäljning på marknaden och det som nu ska göras är  lansering på ett antal olika marknader. Många musiker har häpnat. Ja, vi har investerat. Ser så mycket fram emot att följa Vicor och hans eminente ljudpartner och VD i bolaget Fredrik Gunnarsson. Gå in på hemsidan. Läs - och beställ. Du kommer inte att ångra dig