Samtala med Christina Saliba

Den 30 november ordnar Stockholms Handelskammare en träff där vi får samtala med Christina Saliba, framgångsrik entreprenör inom PR, media och reklam. Sedan hösten 2012 driver hon kommunikationskoncernen Berntzon Bylund Saliba, BBS, som består av reklambyrån Berntzon Bylund, pr-byrån Mindmakers PR, eventbyrån Wonderland och Social Minds, en byrå specialiserad på sociala medier. Mellan 2008 och 2012 var Christina Saliba vd för pr-bryån McCann Relations, fd Weber Shandwick Sverige.
Välkomna!

Anmäl er till Stockholms Handelskammare.
Läs mer om mig och konceptet HÄR

Inbjudan
Stockholms Handelskammare tillsammans med Gunvor Engström bjuder in dig till en speciell och intim träff. Vi har handplockat utvalda personer i vårt personliga och Handelskammarens nätverk för att träffa och ta del av en intervju av en känd person. Intervjun kretsar kring gästens liv och karriär och blandar både positiva och negativa händelser i personens liv. Gunvor Engström kommer att leda samtalet och nysta ut vem personen bakom framgången är.

Denna gång får vi alltså möta Christina Saliba.
Du får ta del av en personlig historia, ställa frågor till Christina och delta i ett samtal med de andra utvalda deltagarna. Du får gärna ta med dig en nyfiken kollega eller vän till denna träff. Meddela oss i anmälan så vet vi.
Vi bjuder på vin och snacks. Anmäl dig senast den 29 november.

Datum och tid: Den 30 november, klockan 16.30-18.00 (intervjun startar 17.00).

Plats: Stockholms Handelskammare, Brunnsgatan 2.